Анкета

Каква е вашата философия относно пазаруването и носенето на обувки - предпочитате евтини, за да не ви е яд, като трябва да ги заменяте, просто си купувате други евтини, или предпочитате скъпи маркови обувки, които пазите като очите си?

NIKE отново с "DUNK LOW" - дамски маратонки

NIKE "DUNK LOW" - стилни и комфортни дамски.

Нов автентичен модел „Nike“. Модни фанатици, скейтъри, баскетболисти ще ликуват с този съвременен модел. Nike Dunk, по скоро неговата първа продукция, се е появила още през 1985г.

Характерно за този модел е, че е бил основен избор за баскетболните отбори изключително дълъг период от време. Nike Air Jordan I е модел произхождащ от Nike Dunk. Първите модели на Nike Dunk са били в няколко версии с различни форма и цветове, както и с 2 различни цвята връзки. Търсенето на оригиналният Dunk нараства с бързи темпове и поради този факт, линията  на Nike Dunk стартира ново производство през 1998г. със сравнително голямо разнообразие в цветовете. От тогава насам Nike Dunk остава един от най-стилните и популярни модели на Nike, с изключително цветово разнообразие и перфектен стил, качествен и удобен аксесоар за всеки ден.

Много комфортни, удобни и сравнително леки.

назад ...

Вижте колекцията от обувки и чанти на Камерън Диаз

Камерън Диаз разкри първата си колекция от аксесоари и обувки за марката Pour La Victoire.

Актрисата, която стана художествен ръководител на лейбъла през 2013 г., и преди това е работила с тях, но това е първата колекция, която тя създава.

"Когато за първи път започнах да работя по колекцията с обувки Pour La Victoire, на мода по това време бяха наистина високите платформи”, казва Диаз. „Обувките с платформи не са нещо, което непременно нося, защото и без това съм висока", разкри тя.

прочети повече ...

Бихте ли носили обувки, които изглеждат мръсни?

Изтърканите дънки са задължителен елемент от гардероба на всеки моден ентусиаст, но сега можете да си купите и обувки, които са предварително „изцапани” - или поне са създадени да изглеждат по този начин.

Новите маратонки на Adidas, които са част от проекта на марката - 84-Lab - и струват $175, са обикновени бели маратонки, чиято долна половина е покрита с фалшива кал.

Необичайните обувки са резултат от сътрудничеството между Adidas, британския концептуален артист Райън Гандър, американския моден дизайнер Марк МакНейри и японския дизайнер Казуки Кураиши.

прочети повече ...

АРХИВ

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии