Анкета

Каква е вашата философия относно пазаруването и носенето на обувки - предпочитате евтини, за да не ви е яд, като трябва да ги заменяте, просто си купувате други евтини, или предпочитате скъпи маркови обувки, които пазите като очите си?

Ниски елегантни бални обувки

Високи секси бални обувки - коя абитуриентка не иска на бала си да е с красиви сандали с високо тънко токче! За съжаление не на всички им се отдава.

Високи секси бални обувки - ако само при мисълта, че трябва да се качиш на 10 см. токчета колената ти започват да треперят, по-добре не го правете...

Не си помисляйте, че някой ще каже: "Браво, откри Америка на картата!" Е, може и така да се каже...

Но...

Все повече и повече млади госпожици започват да се замислят за балната вечер и да се чудя как ще издържт цяла нощ с тези токчета и тогава може би ще сменят модела.

Трябва да знаете, че не е задължително балните обувки да са високи. Къде го пише?

Това е отговорът на всичките ви тревоги - елегантни ниски бални обувки.

Всяко младо девойче с красива вечерна рокля и с ... ниски обувки ще бъде на ниво и приземено.

назад ...

Защо нараняванията от високи токчета са се удвоили?

Опасностите от високите токчета отдавна се коментират в пресата, но изглежда, че жените не им обръщат внимание, тъй като експертите са установили, че нараняванията, причинени от изисканите обувки, са се удвоили през последните десет години.Журналът по хирурзия на стъпалото и глезена установени, че през 2002 г. е имало 7097 наранявания, свързани с обувки на жени в САЩ, а през 2012 г. годишният брой е станал 14140.

Така че, защо се е случило това?

прочети повече ...

Ходенето на високи токчета води до артрит

Носенето на обувки на висок ток е не само болезнено – то  също може да повиши шансовете за развитие на артрит през идните години.

Проучване установи, че ходенето на седемсантиметрови токчета причинява промени в походката, подобна на тези, наблюдавани при стареенето и артритните колене. Откритието може да помогне да обясни защо остеоартритът е два пъти по-често срещан при жените, отколкото при мъжете.

Калифорнийски учени казаха...

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии