Анкета

Каква е вашата философия относно пазаруването и носенето на обувки - предпочитате евтини, за да не ви е яд, като трябва да ги заменяте, просто си купувате други евтини, или предпочитате скъпи маркови обувки, които пазите като очите си?

Ниски елегантни бални обувки

Високи секси бални обувки - коя абитуриентка не иска на бала си да е с красиви сандали с високо тънко токче! За съжаление не на всички им се отдава.

Високи секси бални обувки - ако само при мисълта, че трябва да се качиш на 10 см. токчета колената ти започват да треперят, по-добре не го правете...

Не си помисляйте, че някой ще каже: "Браво, откри Америка на картата!" Е, може и така да се каже...

Но...

Все повече и повече млади госпожици започват да се замислят за балната вечер и да се чудя как ще издържт цяла нощ с тези токчета и тогава може би ще сменят модела.

Трябва да знаете, че не е задължително балните обувки да са високи. Къде го пише?

Това е отговорът на всичките ви тревоги - елегантни ниски бални обувки.

Всяко младо девойче с красива вечерна рокля и с ... ниски обувки ще бъде на ниво и приземено.

назад ...

Как да направим обувките си с висок ток по-удобни

Обичате да носите обувки с висок ток, но те все са ви неудобни? Ето няколко прости съвета как да пощадите краката си, като в същото време ни ги лишавате от любимия си стил.

Пробвайте ги вечерта

Краката ви се подуват с течение на деня, така че обувките, които са ви тесни сутринта, ще са ви още по-неудобни вечерта. Ако не са ви съвсем удобни, когато ги пробвате в магазина, изобщо не ги купувайте.

прочети повече ...

Шопинг терапия срещу депресия и стрес

Ново изследване е установило, че шопинг терапията може да бъде "ефективен начин да се сведе тъгата до минимум".

Пазаруването дори може да помогне на човек да чувства по-голям контрол върху своята околна среда, твърдят изследователи. Поколения потребители биват призовавани да задоволят желанието си да бъдат в крак с най-новата мода, като просто разглеждат, без да дават пари.

Но изследователи от Университета на Мичиган настояват, че "шопинг терапията" не трябва да бъде отхвърлена, тъй като тя би могла да помогне на хората да преодолеят меланхолията.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии