Анкета

Каква е вашата философия относно пазаруването и носенето на обувки - предпочитате евтини, за да не ви е яд, като трябва да ги заменяте, просто си купувате други евтини, или предпочитате скъпи маркови обувки, които пазите като очите си?

Евтини маркови обувки

Настана времето за голямото пазаруване в модните бутици на скъпи позастояли стоки. До към края на септември и нашите фешън компании и магазини ще се опитат да е се отърват от тези стоки, за да предложат нови.

Сега е моментът да смените старите си обувки, чехли и маратонки, тъй като следвайки световната практика и нашите бутици предлагат почти пълни гами от тези стоки. Поради икономически и чисто психологически причини елитните марки, наложени вече на нашия пазар, не разчитат на случайна публика. Редовните купувачи са наясно със стратегията на търговците и обикновено изчакват 20%-те намаление да нарастне, защото то ще бъде последвано от по-голямо.

Главоломното падане на цените на някои обувки е подозрително и в повечето случаи зад този евтингьос се крие ниско качество, въпреки че на вид са докарани доста прилично. Така че не купувайте само защото е евтино в бутик.

Дамите с повечко пари започват вече да се чудят дали да харчат пари за летни дрехи, обувки и аксесоари, които могат да се носят поне още два-три месеца, или да започнат попълването на гардеробите си с неща от зимните колекции, които вече се появяват по витрините на родните фешън магазини.
 

назад ...

Как да направим обувките си с висок ток по-удобни

Обичате да носите обувки с висок ток, но те все са ви неудобни? Ето няколко прости съвета как да пощадите краката си, като в същото време ни ги лишавате от любимия си стил.

Пробвайте ги вечерта

Краката ви се подуват с течение на деня, така че обувките, които са ви тесни сутринта, ще са ви още по-неудобни вечерта. Ако не са ви съвсем удобни, когато ги пробвате в магазина, изобщо не ги купувайте.

прочети повече ...

Шопинг терапия срещу депресия и стрес

Ново изследване е установило, че шопинг терапията може да бъде "ефективен начин да се сведе тъгата до минимум".

Пазаруването дори може да помогне на човек да чувства по-голям контрол върху своята околна среда, твърдят изследователи. Поколения потребители биват призовавани да задоволят желанието си да бъдат в крак с най-новата мода, като просто разглеждат, без да дават пари.

Но изследователи от Университета на Мичиган настояват, че "шопинг терапията" не трябва да бъде отхвърлена, тъй като тя би могла да помогне на хората да преодолеят меланхолията.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии