Анкета

Каква е вашата философия относно пазаруването и носенето на обувки - предпочитате евтини, за да не ви е яд, като трябва да ги заменяте, просто си купувате други евтини, или предпочитате скъпи маркови обувки, които пазите като очите си?

Класически обувки с висок ток

Всяка жена иска да бъде модерна и красива. Но не само красотата прави жената “истинска жена”.

Истинската жена трябва да е женствена, стилна, елегантна. Един от начините да бъдете винаги съвършенни е избора на правилните обувки.

Класическите обувки с висок ток са задължителни за всяка жена и за всеки сезон. Те носят своя отличителен белег - елегантни и в същото време универсални.

Освен това са удобни и семпли, и удължават визуално краката. Класическата обувка няма закопчалки, катарами или други подобни украшения.

През 50-те години на миналия век, обувките имат издължени заострени върхове и екстремно високи токове.

През 60-те високите токове се трансформират в така наречените “twist” обувки. Предната част е заоблена, а токът - по-стабилен.

По времето на кралицата на модата Coco Chanel се налага нов стил при високите обувки - предната част става два тона по-тъмна от основния цвят на обувката.

През 80-те години класическата обувка с висок ток прави своето триумфално завръщане и отново заема своя обичаен облик.

назад ...

Как да направим обувките си с висок ток по-удобни

Обичате да носите обувки с висок ток, но те все са ви неудобни? Ето няколко прости съвета как да пощадите краката си, като в същото време ни ги лишавате от любимия си стил.

Пробвайте ги вечерта

Краката ви се подуват с течение на деня, така че обувките, които са ви тесни сутринта, ще са ви още по-неудобни вечерта. Ако не са ви съвсем удобни, когато ги пробвате в магазина, изобщо не ги купувайте.

прочети повече ...

Шопинг терапия срещу депресия и стрес

Ново изследване е установило, че шопинг терапията може да бъде "ефективен начин да се сведе тъгата до минимум".

Пазаруването дори може да помогне на човек да чувства по-голям контрол върху своята околна среда, твърдят изследователи. Поколения потребители биват призовавани да задоволят желанието си да бъдат в крак с най-новата мода, като просто разглеждат, без да дават пари.

Но изследователи от Университета на Мичиган настояват, че "шопинг терапията" не трябва да бъде отхвърлена, тъй като тя би могла да помогне на хората да преодолеят меланхолията.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии