Анкета

Каква е вашата философия относно пазаруването и носенето на обувки - предпочитате евтини, за да не ви е яд, като трябва да ги заменяте, просто си купувате други евтини, или предпочитате скъпи маркови обувки, които пазите като очите си?

Домашни пантофки с функциите на парцал

Омръзнало ли ви е да почиствате пода, след като децата се приберат от разходка с калните си обувки? Е, ако е така, трябва да подарите на всеки член от вашето семейство по един чифт от домашните пантофки, които изпълняват функциите на парцал!

Просто ги наредете до входната врата, за да спрете разнасянето на кал и други мръсотии из дома си! Още с обуването им децата ще започнат да почистват къщата, докато щъкат из нея!

Защо само майката трябва да бърше пода след всеки? Тази практика трябва да бъде прекратена. Ако оборудвате апартамента си с няколко чифта от вълшебните пантофки, всичко, с което ще трябва да ангажирате времето си, е прането.

Малчуганите ще се забавляват много, докато помагат на мама да почисти. Просто разтворете от любимия си препарат за миене на подове във вода и изсипете малки количества по пода, след което пуснете децата да си играят.

Всичко ще заблести от чистота за нула време, дори и баните. Ако познавате студенти, които ненавиждат почистването на квартирата, просто им подарете чифт от тези пантофки.
Ако пък къщата ви е прекалено голяма, можете да поръчате дузина от парцалените чехли и да направите парцалено парти.

Това ще ви спести солидна сума, която бихте платили за професионално почистване. Цената на чифт пантофи е около 10 долара, а цялата тази хитринка може да впишете под рубриката “Мързелъте двигател на прогреса”.

И тъй като от чистенето вече сте спестили горенето на неопределен брой калории, това трябва да се компенсира или поне да внимавате, докато похапвате вкуснотии.

назад ...

Кит Харингтън е новото лице на Jimmy Choo

Световноизвестната марка за обувки Jimmy Choo е избрала звездата от сериала „Игра на тронове” и филма „ПомпейКит Харингтон за лице на новата си колекция за мъже.

Освен колекцията с обувки и чанти, британският актьор ще бъде и лицето на рекламната кампанията за първия мъжки аромат на лейбъла - Jimmy Choo Man, както и първата колекция слънчеви очила за мъже на марката.

"Кит перфектно въплъщава мъжа който олицетворява Jimmy Choo", каза Сандра Чой, творчески директор на марката...

прочети повече ...

Краят на ерата на високият ток

Звездите от „Сексът и градът” бяха известни с техните обувки с висок ток толкова, колкото и с подвизите си в леглото.

Но сега Kристин Дейвис – актрисата, която играе консервативната Шарлот – заговори срещу култа към високия ток и се извини на феновете за това, че ги е насърчавала да мъчат краката си с неудобни обувки. Изповедта на актрисата идва в много точен момент - плоските обувки сега са по-модерни от всякога. "Аз чувствам вина заради токчетата", каза 49 -годишната звезда.

прочети повече ...

АРХИВ

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии