Анкета

Каква е вашата философия относно пазаруването и носенето на обувки - предпочитате евтини, за да не ви е яд, като трябва да ги заменяте, просто си купувате други евтини, или предпочитате скъпи маркови обувки, които пазите като очите си?

Домашни пантофки с функциите на парцал

Омръзнало ли ви е да почиствате пода, след като децата се приберат от разходка с калните си обувки? Е, ако е така, трябва да подарите на всеки член от вашето семейство по един чифт от домашните пантофки, които изпълняват функциите на парцал!

Просто ги наредете до входната врата, за да спрете разнасянето на кал и други мръсотии из дома си! Още с обуването им децата ще започнат да почистват къщата, докато щъкат из нея!

Защо само майката трябва да бърше пода след всеки? Тази практика трябва да бъде прекратена. Ако оборудвате апартамента си с няколко чифта от вълшебните пантофки, всичко, с което ще трябва да ангажирате времето си, е прането.

Малчуганите ще се забавляват много, докато помагат на мама да почисти. Просто разтворете от любимия си препарат за миене на подове във вода и изсипете малки количества по пода, след което пуснете децата да си играят.

Всичко ще заблести от чистота за нула време, дори и баните. Ако познавате студенти, които ненавиждат почистването на квартирата, просто им подарете чифт от тези пантофки.
Ако пък къщата ви е прекалено голяма, можете да поръчате дузина от парцалените чехли и да направите парцалено парти.

Това ще ви спести солидна сума, която бихте платили за професионално почистване. Цената на чифт пантофи е около 10 долара, а цялата тази хитринка може да впишете под рубриката “Мързелъте двигател на прогреса”.

И тъй като от чистенето вече сте спестили горенето на неопределен брой калории, това трябва да се компенсира или поне да внимавате, докато похапвате вкуснотии.

назад ...

Сара Джесика Паркър кръщава обувките от колекцията си на свои приятелки

Сара Джесика Паркър пусна втората си колекция обувки и интересен факт е, че тя е кръстила всеки чифт обувки на човек, на когото се възхищава.

Първият модел е обувки с висок ток, наречени Блайт. Те са кръстени на актрисата Блайт Данър (майката на Гуинет Полтроу). Ето какво казва Паркър за тях: "Тази красива обувка излъчва някаква изтънченост. Тя е за личност, която обича големия град.

прочети повече ...

Вижте новата рекламна кампания на Jimmy Choo

Актьорът Кит Харингтън замени бронята си от сериала Игра на тронове с елегантен, модерен външен вид за рекламна кампания на марката за обувки Jimmy Choo за сезон есен-зима. Както писахме наскоро, 27-годишният Харингтън е новото лице на мъжката колекция на Jimmy Choo, както и на новия аромат за мъже на марката.

"Кит има вродена увереност и игрив бунтарски характер", каза Сандра Чой, творчески директор на Jimmy Choo. "Той има подчертано мъжествен стил и страхотно чувство за хумор и под тази интензивност той е истински джентълмен", добави тя.

прочети повече ...

АРХИВ

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии