30 дни за връщане
Връщане за наша сметка
Бърза доставка!
Вижте подробностите

30 дни за връщане

Направили сте необмислена покупка? Или не сте избрали правилния размер? Имате 30 дни да промените решението си и да върнете продуктите, които сте купили.

Безплатно връщане - само чрез куриерска фирма Спиди
Ако желаете да върнете безплатно продукт, можете да посетите най-близкия офис на Спиди или да заявите куриер на Спиди да Ви посети на посочен адрес. Необходимо е само да кажете, че пратката, която връщате е за obuvki.bg. Връщането на пратки с всички останали куриерски фирми е за Ваша сметка.

Адрес за връщане на продукти:

Получател: офис на СПИДИ 2 (обслужване на клиенти)- за obuvki.bg:

Телефон за връзка: 052/953-169
гр. СОФИЯ 1000
ул. АБАГАР
БАЗА СОМАТ


Възстановяваме парите в рамките на 14 работни дни. Връщате продуктите, закупени от сайта obuvki.bg на адрес в София, а след това ние ги изпращаме до централния офис на фирмата в Полша. След като приемат пратката там, колегите ще Ви изпратят уведомителен имейл за успешното получаване на върнатия от Вас продукт и корекция на фактура.

Ако поръчката е заплатена с банков превод или наложен платеж, възстановяваме сумата по банковата сметка, която сте посочили във формуляра за връщане на продукти. Ако поръчката Ви е заплатена онлайн с карта, сумата се възстановява по нея.

ВНИМАНИЕ!
Ако връщате продукти от различни поръчки, изпратете всяка поръчка като отделна пратка, със съответния за нея документ за връщане.

Нагоре
«
»