Кошница  (0)

30 дни за връщане

Направили сте необмислена покупка? Или не сте избрали правилния размер? Имате 30 дни да промените решението си и да върнете продуктите, които сте купили.

Безплатно връщане - само чрез куриерска фирма Спиди
Ако желаете да върнете безплатно продукт, можете да посетите най-близкия офис на Спиди или да заявите куриер на Спиди да Ви посети на посочен адрес. Необходимо е само да кажете, че пратката, която връщате е за obuvki.bg. Връщането на пратки с всички останали куриерски фирми е за Ваша сметка.

Адрес за връщане на продукти:

Получател: офис на СПИДИ 2 (обслужване на клиенти)- за obuvki.bg:

Телефон за връзка: 052/953-169
гр. СОФИЯ 1000
ул. АБАГАР
БАЗА СОМАТ


Възстановяваме парите в рамките на 14 работни дни. Връщате продуктите, закупени от сайта obuvki.bg на адрес в София, а след това ние ги изпращаме до централния офис на фирмата в Полша. След като приемат пратката там, колегите ще Ви изпратят уведомителен имейл за успешното получаване на върнатия от Вас продукт и корекция на фактура.

Ако поръчката е заплатена с банков превод или наложен платеж, възстановяваме сумата по банковата сметка, която сте посочили във формуляра за връщане на продукти. Ако поръчката Ви е заплатена онлайн с карта, сумата се възстановява по нея.

ВНИМАНИЕ!
Ако връщате продукти от различни поръчки, изпратете всяка поръчка като отделна пратка, със съответния за нея документ за връщане.

Нагоре
«
»