Кошница  (0)

Бои и импрегнатори за обувки

За да могат обувките да Ви служат повече от един сезон, използвайте специалните препарати за тяхното импрегниране и поддръжка

Бои и импрегнатори за обувки

Промоции

Бои за обувки, благодарение на които ще освежите обувките

Боите за обувки са един от основните препарати за грижа за обувките, с който трябва да се запаси всеки притежател на кожени обувки. Благодарение на редовното мазане и полиране ще поддържате обувките си в добра форма в продължение на много сезони. Въпреки че стандартните са черни на цвят, на пазара има и цветни бои за обувки, които ще улеснят грижата за обувки с по-нетипични цветове. Боите за кожени обувки са под формата на восък или течност. Първият ще бъде по-добър избор за дебели кожи и ще предотврати напукването им, създавайки защитен слой върху тях. Течните препарати от своя страна са по-добър избор за деликатни материали, проникват по-дълбоко в кожата, освежават я и придават блясък. Благодарение на използването на боите за обувки, достъпни в obuvki.bg, обувките Ви ще изглеждат така, сякаш току-що сте ги извадили от кутията!

Импрегнатори за обувки – есенно-зимна защита

За да защитите обувките от вредното влияние на влагата, на което са изложени особено през есенния и зимния сезон, още преди първото носене на обувките трябва да ги импрегнирате. Импрегнаторите за обувки образуват защитен слой, който не само ги предпазва от намокряне, но и ги прави по-лесни за почистване по-късно. Те обикновено са под формата на спрей, благодарение на което можете бързо да покриете цялата повърхност на обувките. Не забравяйте да правите това в проветриво помещение и оставете обувките да изсъхнат добре, преди да излезете в тях навън. При избора на такъв препарат важен е материалът, от който са изработени обувките - можем да различим импрегнатори за велурени и кожени обувки. Неподходящият продукт може да промени текстурата на кожата.

бои за обувки
Нагоре
«
»