Кошница  (0)

Anekke

Активни филтри:

  • Производител:  Anekke
Изчисти всичко
Нови

Чанта Anekke - грация и изтънченост

Anekke e водещ испански бранд за висококачествени кожени изделия и аксесоари. Създадена от трима братя, фирмата разчита на семейната традиция, уменията и професионализма на три поколения, а също и на съвременните иновации. Тъй като жените са и продължават да заемали важна част в създаването на кожени чанти и раници, Anekke и до днес запазва своята приключенска, но деликатна естетика. Брандът се фокусира върху пътуването и красотата, поради което продуктите им са не само естетически издържани, но и практични. Вниманието към детайла е отличителната им черта, както и употребата на висококачествени материали от средата на 70-те години насам. С какво ще ви очарова от пръв поглед една дамска чанта Anekke? Навярно със своята свежа, романтична и вълнуваща визия, както подобава на типичната испанска емоционалност. Без значение дали говорим за куфар, раница или портмоне, продуктите на бранда винаги успяват да се отличат.

Anekke - раници с прекрасни десени

Ако една раница може да ви върне в ученическите години и да ви припомни невероятното усещане за свободата от детството, то това ще направи именно някой модел от прекрасните раници на Anekke. Не е нужно да споменаваме, че презрамките им са много по-удобни от чантата през рамо, особено ако се налага да я носим продължително време на рамо. Нещо повече, визията на раниците Anekke тотално бяга от това, което обикновено бихме очаквали. Нестандартните размери, удължената височина, регулируемите презрамки, добавянето на “капак” с връзки и деликатните ципове насочват повече към хибриден модел, отколкото към стандартния скучен силует. Голямата разлика обаче идва в десените, които създават прекрасно и свежо настроение. Щампата на култовете момиченце идва на фона на градски пейзаж, фантастичен свят, животни и приказни рисунки - имаме чувството, че художниците са творили смело, за да създадат всички тези пленителни визии на всички чанти Anekke. Използването на пастелни цветове балансира десените, като ги прави подходящи за всекидневно носене в комбинация с по-тъмни или едноцветни връхни дрехи. С такова бижу на гърба ще се чувствате повече от удобно и в дънки, и в еластични панталони, клинове, поли или рокли.

Anekke - портфейл като на магьосница

Ако куфарите и раниците на испанския бранд са привлекли вниманието ви, тогава трябва да видите и портмонетата им. Веднага ще познаете бранда по характерната визия с момиченцето и цветовете, пастелните цветове и закачливите детайли, като например капси, кожени вложки и допълнителна дръжка. Погледнати отвътре, портфейлите на марката отново не изненадват, защото практичността идва под формата на множество отделения за карти и документи. Подредено и красиво, просто всичко във вашия портфейл Anekke ще е винаги на точното място.

Anekke - често задавани въпроси

Anekke - каква е тази компания?

Компанията за чанти и аксесоари е създадена в околностите на град Аликанте, Испания. Днес семейното наследство и креативността на три поколения кожари се разпространява в десетки страни по света, макар че брандът работи основно с изкуствена кожа в момента, следвайки тенденциите за устойчиво развитие на модната индустрия. Това са едни от най-разпознаваемите и характерни продукти на пазара - испански дамски чанти Anekke.

Подходящи ли са куфарите Anekke за пътуване със самолет?

Да, разбира се. Малките твърди модели на бранда са особено удачни, ако пътуване само с ръчен багаж. Те отговорят на изискванията на самолетните компании, разполагат с телескопична дръжка и шифър, а най-хубавото е, че са толкова красиви, че няма с какво друго да ги объркате. Такива куфари ще намерите в каталога на Obuvki.bg, както и в онлайн магазина на Anekke.

Нагоре
«
»