Кошница  (0)

Blumarine

Активни филтри:

  • Производител:  Blumarine
Изчисти всичко
Промоции
Premium

Сникърси Blumarine – комфорт и стил

Сникърсите Bluemarine са изключително интересни и стилни. Те са много повече от просто стандартни сникърси. Видът им е доста интересен и могат чудесно да се комбинират както със спортен, така и със спортно-елегантен и дори с по-елегантен стил. Тези дамски сникърси освен изключителния си стил, предоставят и максимален комфорт със своите не най-тънки подметки с достатъчно опора и връзки с възможност за достатъчен контрол на ширината. Ще откриете интересни модели на дамски сникърси Bluemarine в класически цветове като например черно, които имат изискано лого в златисто. Подметката може да бъде и например бяла. Като цяло моделите са доста изчистени и именно затова позволяват разнообразие от комбинации с панталони, дънки, поли и рокли.

Чантите Blumarine са перфектни за подарък

Чантите Bluemarine също са изключително стилни и предоставят възможност за носене с разнообразие от тоалети. Те са в класическо черно или бежово, като са малки или средни по размер. Съответно те са същевременно компактни, но и предоставят достатъчно пространство за събиране на всички нужни вещи. Ако се чудите какво да подарите на жена, чантите Bluemarine определено са много добра идея. Освен изчистените си цветове и компактни и удобни размери, чантите имат различни орнаменти и лесно могат да допаднат на всеки вкус. Дръжките им могат да бъдат кожени или от златна верига. Може да нямат катарами или да имат по-малки или по-големи такива. Например само лого или голяма с камъни. Самият дизайн на материала на чантите може да бъде изчистен или да е на парчета или пък с имитация на шевици.

Дамски обувки Blumarine - стилни всеки ден

Дамските обувки Bluemarine могат да бъдат разнообразни. Освен сникърси, марката предлага и други дамски обувки. Налични са например интересни сандали и чехли на ток, на които можете да се наслаждавате през летните месеци с удоволствие. Те отново могат да се комбинират с всякакви стилове и също така да бъдат избрани в изобилие от цветове. Обувките Bluemarine наистина са подходящи за всеки ден. Можете да изберете сникърси за разходка в града или просто по-спортен стил или пък предпочитание за равна подметка. Можете да подберете и изискани сандали за по-официална рокля или да комбинирате спортно-елегантна такава с изчистени сникърси за нестандартен стил и максимално удобство.

Blumarine – Често задавани въпроси

Blumarine – каква е тази марка

Марката е италианска и стартира с идеята да предоставя естетичен и дори романтичен стил на дамите. Стилът на марката е много интересен и по-нестандартен и предоставя на дамите специално усещане, комфорт и възможности за комбинация с всякакви стилове на обличане. Също както обувките, така и чантите на марката предоставят изключителен комфорт и удобство.

Blumarine – откъде мога да купя продукти на марката?

Можете лесно да изберете обувки или чанти на марката онлайн. Разнообразието е голямо, а доставката е стандартна за страната като за други марки. Освен това можете лесно да се ориентирате в размерите на обувките и дизайните на чантите и съответно да подберете най-подходящите продукти за вас и стила ви.

Нагоре
«
»