Кошница  (0)

Дамски сникърси

Обувки за активните дами

Дамски сникърси

При избора на дамски маратонки е важно да се ръководите от най-често практикуваната физическа активност, като например обувки за бягане или за фитнес, както и от вида на стъпалото. Женските маратонки имат уникални характеристики, които ги отличават от обувките за ежедневна употреба. Те преди всичко имат способността да отстраняват излишната топлина и влага, освен това те са водоустойчиви, за да осигурят комфорт на краката при правене на упражнения. Марковите маратонки имат специална подметка, която може да бъде по-тънка или по-дебела, с по-малък или по-голям грайфер, в зависимост от спорта, който се практикува. Дамски маратонки, както и другите видове обувки, имат привлекателен вид. Лесно е да намерите модели в ярки, пастелни или едноцветни нюанси.

Промоции
Нови

Изберете спортни обувки за тренирания от Вас спорт

Със сигурност сте чували, че спортът е здраве. Ние се подписваме под това! За да може движението обаче да има благоприятен ефект върху тялото Ви, е важно да имате подходящото оборудване и по-точно - правилните спортни обувки. Тук ще Ви улесни широкият асортимент на obuvki.bg, където ще намерите дамски спортни обувки от известни марки като Nike, Lacoste, Adidas или Reebok! Започвате приключение с джогинг или може би сте по-напреднали в тази дисциплина? Непременно разгледайте нашите дамски обувки за бягане. Тук ще намерите и фитнес обувки, които ще бъдат подходящи за групови тренировки в клуба и у дома, когато тренирате сами. Тренирате баскетбол или тенис или може би предпочитате водните спортове и търсите обувки, предназначени за тях? Вие сте на правилното място! Перфектно профилираните спортни обувки ще осигурят на краката Ви адекватна подкрепа и ще сведат до минимум риска от контузия, а оригиналният дизайн ще Ви накара да ги носите с още по-голямо желание!

Дамски обувки в спортен стил

В obuvki.bg ще намерите също така дамски гуменки и кецове, които са подходящи за ежедневните, свободни стилизации. Високите дамски кецове над глезена ще осигурят по-голяма стабилност на глезенната става. По-ниските модели от своя страна, са по-проветриви и подходящи при по-високи температури. Такива леки обувки ще бъдат идеални почти през цялата година. Вие планирате планинска екскурзия или разходки в трудни терени? Непременно си пригответе високопроходими обувки и дамски трекинг обувки, в които ще преминете по най-трудните пътеки и ще покорите всеки връх! Това ще бъдат и подходящи зимни обувки за всеки ден - профилираната им подметка осигурява отлично сцепление дори върху заледени и заснежени повърхности. Вече знаете ли кои дамски обувки за тренировки да изберете? Време е за пазаруване! Запознайте се с асортимента на obuvki.bg и се уверете, че физическата активност може да бъде още по-приятна!

спортни дамски обувки
Нагоре
«
»