Кошница  (0)

Dolomite

Активни филтри:

  • Производител:  Dolomite
Изчисти всичко
Промоции
Нови

Дамски и мъжки трекинг обувки Dolomite - най-доброто качество

Търсите надеждни планинарски обувки с висока ефективност? Открийте съчетанието от италиански дизайн, премиум материали и страст към дивото, която ще ви вдъхнови за нови екстремни изживявания. Запознайте се с невероятните обувки Dolomite. Повече от век компанията разработва специализирана екипировка за хората, които смятат планинарството като начин на живот. Както името подсказва, величествените Доломити и техните спиращи дъха висини са музата на Джузепе Гарбуйо, когато създава своята обувна фабрика в далечната 1897-а година. Продуктите му бързо стават популярни, затова не е случайно, че италианските алпинисти тръгват именно с такива обувки на експедиция да покорят убийствения К2 в Хималаите през 1954-а година. През следващите десетилетия десетки алпинисти от различни страни се доверяват на планинарски обувки Dolomite, а това допринася за международната популярност на марката. Днес ситуацията не е по-различна, защото Dolomite не спират да използват опит, знания и технологии, за да произвеждат възможно най-качествената екипировка. Днес обувките им са задължителни за алпинисти, скални катерачи, спелеолози, фотографи, зоолози, изследователи, пътешественици и всички, които чувстват планината като свой дом. Дамските трекинг обувки Dolomite са сред бижутата на бранда.

Gore-tex обувки Dolomite за комфорт и увереност в трудни условия

Каталогът на компанията предлага обувки както за начинаещите планинари, така и за професионалистите. Такива примери са кожените и водоустойчиви 3-сезонни модели, подсилените катерачески обувки за сцепление на твърда настилка, по-масовите модели за леки преходи и разходки, летните чифтове с текстилна горна част и т.н. Външната част на моделите са изработени от първокласни материали, като например импрегниран набук с восък и матова кожа, така че водата да остане на повърхността. Също така, вътрешната подложка Gore-Tex означава, че краката ви остават идеално сухи при влажно време. При горещините издръжливата на натиск и водоустойчива мембрана действа по обратния начин - предпазва краката от изпотяване. Ето защо тя е една от най-важните характеристики - определено чифт Gore-Tex обувки Dolomite няма да ви подведе. Стелките по правило са анатомични, например с вдлъбнатина за петата, като също са достатъчно меки и стабилни. Другото впечатляващо за италианския производител са подметките. Обикновено те имат мека и гъвкава междинна секция, която “отнема” от твърдостта на ходенето по равни пътеки. Страничните вложки придават допълнителна опора на стъпалото, а също ви позволяват да се изкачвате и катрите с лекота. Това е особено търсено в по-висококласните мъжки обувки Dolomite.

Dolomite - премиум бранд за обувки по планинските маршрути

Кой каза, че планинарските обувки не са красиви? Dolomite доказват, че качеството и удобството не са за сметка на естетиката, а тъкмо обратното. Италианският стил веднага прави впечатление, докато качество и комфортът остават на познатото високо ниво. Разгледайте красивите дамски обувки Dolomite, защото компанията е помислила за всеки каприз. Нежните цветове и шарки ще създадат настроение в планината, а отделните модели се предлагат с различни нива на функционалност и според сезоните.

Обувки Dolomite - често задавани въпроси

Обувки Dolomite - откъде да купя?

Разгледайте каталога на Obuvki.bg - при нас ще намерите подбрана селекция от най-успешните модели на бранда. С тях адреналинът е гарантиран, особено ако ги съчетаете с друга екипировка на бранда, например долно яке Dolomite.

Dolomite - какъв е този бранд?

Това е италианска компания, която произвежда известните мъжки планинарски обувки Dolomite, а също дамски и детски модели.

Нагоре
«
»