30 дни за връщане
Връщане за наша сметка
Бърза доставка!
Вижте подробностите

Как да изберете правилния размер на обувките?

Дължините на стелките могат да бъдат различни в зависимост от производителите, следователно, дължините и размерите посочени в таблицата са ориентировъчни и не могат да бъдат точни и общовалидни за всички марки.

„Покажи ми обувките си, за да ти кажа дали са ти по мярка!”

 

Спомняте ли си историята на красивата Пепеляшка? Сигурно я знаете, нали всеки от нас е съпреживявал нейните несгоди... Но да говорим по същество, а именно, да се върнем към най-важната сцена, в която Пепеляшка е принудена да напусне бала преди полунощ и в бързината губи пантофката си. Защо става така? Дали защото историята на красивото момиче, трябва да завърши с щастлив край? Или причината е друга: губи обувката, защото е зле подбрана?

Оглеждате ли се за нови обувки? Купете ги при Нас! Няма да съжалявате!

За да не се превърнете в „жертва“ на зле избраните обувки и нашата история с покупката им завърши щастливо, решихме да Ви споделим 3 елементарни принципа, които по наше мнение са от полза за всекиго, без значение от възрастта, пола, предпочитанията и критериите при избора на обувки.

Принцип № 1: Спрете се на размера, който вече сте поръчвали. Той е сигурен и проверен спрямо известна марка.

Принцип № 2: Измерете дължината на стелката*

Принцип № 3: Измерете много точно дължината на стъпалото*

*полученият резултат за дължината на стелката (принцип № 2) или дължината на стъпалото (принцип № 3) се сверява с дължината на размера, посочен в нашата таблица – визира конкретния модел.

За какво още не трябва да забравяме?

Вярваме, че тези 3 „златни правила” ще Ви помогнат да изберете такъв чифт обувки, които не само ще красят краката Ви, но ще осигурят ежедневен комфорт и удобство, благодарение на правилния избор. И така: "Покажете на други обувките си купени от нас и ще признаят, че отлично Ви прилягат!"

Нагоре
«
»