Кошница  (0)

Контакти

Стараем се възможно най-бързо да отговаряме на Вашите запитвания и затова сме Ви приготвили списък с отговори на най-често задаваните въпроси.

 1. Подгответе пратката
 2. Опаковайте старателно пратката с продуктите и приложете към нея попълнения формуляр за връщане, можете да го изтеглите също от тук.

 3. Заявете връщане
 4. Кликнете върху Заявете връщане и посочете продуктите, които желаете да върнете, както и причината за тяхното изпращане.

 5. Изберете начин на връщане:
 • Безплатно връщане с куриерска фирма Спиди.
 • Ако пазите кутията, с която сте получили продукта от нас, премахнете етикета на товарителницата. Необходимо е добре да опаковате пратката и да я изпратите до адрес: ПОЛУЧАТЕЛ: за магазин obuvki.bg: до адрес: бул. България № 310, Русе, 7000.

 • Връщане с куриерска фирма Спиди
 • Ако желаете да върнете безплатно продукт, можете да посетите най-близкия офис на Спиди или да си заявите куриер на Спиди да Ви посети на посочен адрес. Необходимо е само да кажете, че пратката, която връщате е за obuvki.bg. Връщането на пратки с всички останали куриерски фирми е за Ваша сметка.

Времето за реализация на поръчките е следното:

 1. 95% от поръчките се изпращат в рамките на 24 часа от тяхното генериране.

 2. Приблизителното време за доставка на поръчката е посочено при всеки продукт. Обикновено пътуването на пратките до България отнема от 2 до 4 работни дни.

Внимание: Времето за доставка на поръчките важи за работни дни.

При плащане с банков превод времето за обработка на поръчката се удължава, докато сумата се осчетоводи в системата ни.

За всеки етап от реализацията на поръчката ще Ви информираме с имейл съобщения.

За съжаление, не предлагаме директна замяна, а възстановяваме сумата, която сте заплатили за артикула в рамите на 14 работни дни, считано от датата на получаване на върнатата пратка от България към Полша. Ако решите, можете да си направите нова поръчка за друг модел или размер, но тя е независима от тази, която връщате.

В случай че поръчката Ви е заплатена с наложен платеж, сумата ще бъде възстановена по банковата сметка (IBAN), която сте посочили във формуляра за връщане на продукти.

Ако поръчката Ви е заплатена онлайн с карта през системата PayU, сумата се възстановява автоматично по същата карта.

Необходимо е да се свържете с Центъра за обслужване на клиенти по един от следните начини: чат, по телефон или чрез имейл. За реализацията на Вашата поръчка ще Ви информираме по имейл. Продуктите от анулирани поръчки обикновено се появяват в сайта ни в рамките на 24 часа.

 1. Рекламации

 2. Можете да се възползвате от двугодишната гаранция, която предлагаме, като ни изпратите имейл със снимки на продукта и проявения дефект. Към тях трябва да приложите и попълнен формуляр за рекламация, който ще ни позволи да разгледаме заявката Ви, без да се налага да изпращате артикула обратно.

 3. Изпратете ни подробни снимки на продукта в цялостния му вид и отделно на проявения дефект заедно с попълнен формуляр за рекламация (можете да го свалите от тук) на имейл адрес: reklamatsii@obuvki.bg

 4. Заявената рекламация ще бъде разгледана в Отдел рекламации и ще получите становище за нея в рамките на 30 дни.

Ако е необходимо, ще Ви помолим да ни изпратите продукта обратно, за да може рекламацията да бъде разгледана по-обстойно. Срокът за разглеждане на рекламациите е 30 дни.

Свържете се с нас

Виртуалният ни консултант знае отговорите на повечето въпроси и е достъпен 24 часа.

Нашите консултанти ще отговорят на въпросите Ви от понеделник до петък: 09:00 - 17:30 часа.


С удоволствие ще отговорим на въпросите Ви:

от понеделник до петък: 09:00 - 17:30 часа.

Данни на фирмата

MODIVO S.A.

ul. Nowy Kisielin - Nowa 9

66-002 Zielona Góra

NIP: 929-13-53-356
BDO: 000031285
REGON: 970569861

Районен Съд в Жельона Гура
VIII Търговски отдел
KRS, с момер KRS 0000541722

Уставен капитал: 2 000 000 полски злоти, внесен изцяло

Длъжностно лице по защита на личните данни:
Łukasz Griesman, имейл адрес: iod@modivo.com

Свържете се с нас

Администраторът на Вашите лични данни е MODIVO S.A., със седалище в Жельона Гора (Полша). Вашите лични данни ще се обработват с цел обслужване на Вашето запитване, маркетингови дейности, както и защита и преследване на евентуални искове. Подробна информация за обработката на Вашите лични данни и Вашите права ще намерите в [Политиката за поверителност: Формуляр за контакти].

Данни на фирмата

MODIVO S.A.

ul. Nowy Kisielin - Nowa 9

66-002 Zielona Góra

NIP: 929-13-53-356
BDO: 000031285
REGON: 970569861

Районен Съд в Жельона Гура
VIII Търговски отдел
KRS, с момер KRS 0000541722

Уставен капитал: 2 000 000 полски злоти, внесен изцяло

Длъжностно лице по защита на личните данни:
Łukasz Griesman, имейл адрес:iod@modivo.com

Нагоре
«
»