Кошница  (0)

Mammut

Активни филтри:

  • Производител:  Mammut
Изчисти всичко
Промоции
Нови

Обувки Mammut - идеалният партньор на планинските експедиции

Марката Mammut е специализирана в производството на висококачествено оборудване за планински експедиции и катерене. Първоначално марката започва да изработва въжета за катерене, като постепенно разраства гамата си от продукти и се налага като един от лидерите в производство на обувки за планинарство и катерене.Обувките Mammut са сред предпочитаните от професионалните катерачи и са сред най-популярните при избора на обувки за походи на трудни терени със суров климат. Обувките на Mammut са изработени от висококачествени материали и се характеризират с изключително качество. Разнообразието от модели включва от обувки за бягане по пътека, туристически обувки, обувки за виа ферата и обувки за алпинизъм с голяма устойчивост към студа Благодарение на мембраната gore-tex®, която осигурява комфорт при носенето на обувките, те са не само топли и сигурни, но и много удобни. Ниските обувки Mammut са леки, гъвкави и предпазват краката от най-суровите атмосферни условия и това ги превръща в идеалният избор за планински експедиции.

Дамски обувки Mammut - неограничена гама от цветове

Носете удобни и топли планински обувки Mammut със стил. Разнообразието от модели ниски и високи туристически обувки Mammut за жени е голямо и със сигурност ще намерите подходящ модел сред предложенията на марката. Нисите модели обувки Mammut са подходящи за носене както с прилепнали клинове, така и с по-широки туристически панталони. Високите модели дамски обувки Mammut стоят по-добре с тесни панталони, които могат да се носят вътре в обувката. През този сезон туристическите ботуши намериха място и в ежедневието, особено високите модели от кожа. Моделите дамски обувки Mammut също могат да се носят с ежедневни тоалети, особено през студените зимни дни. Те са в неутрални цветове, не се натрапват и придават една спортна визия на облеклото.

Мъжки обувки Mammut като допълнение към облеклото

Ниските туристически обувки Mammut за мъже наподобяват маратонки, въпреки че по функционалност доста се различават от тях. Те могат да се носят в ежедневието в комбинация с по-спортно облекло, като дънки например. Съчетани с подходящи аксесоари като шапки, ръкавици или колан, мъжките обувки Mammut ще придадат един по-младежки облик на облеклото, а удобството и комфорта на краката, дори при най-студени условия е гарантирано. Мъжките обувки Mammut са идеални, ако работите на открито през студения сезон. Могат да се комбинират със спортно и работно облекло, тъй като дизайна е дискретен, а цветовете неутрални.

Ботуши Mammut - често задавани въпроси

Как се почистват обувките Mammut?

Тъй като са изработени от кажа, почиствайте обувките Mammut с памучна кърпа, напоена с вода и перилен препарат за деликатни дрехи. Използвайте и специални безцветни кремове за третирането на кожата, а ако намерите подходящ цвят крем, може да ги третирате и с него.

По каква технология са изработени обувките Mammut?

За Mammut качеството е приоритет, но също така марката залага на екологичното производство и минимизирането на вредните за околната среда емисии. Системата bluesign® гарантира, че веществата, които са вредни за околната среда, се изключват от производствения процес на марката ,а също така определя строги насоки за използването на всички останали химикали.

Нагоре
«
»