Кошница  (0)

Meindl

Активни филтри:

  • Производител:  Meindl
Изчисти всичко
Промоции
Нови

Meindl - маркови обувки за открито, разработени за най-взискателните клиенти

Meindl е олицетворение на немската строгост, дисциплина и динамика. Обувките, които компанията произвежда още от XVII в., не само не подражават на никоя друга марка, но и са недостижими по отношение на качеството и характеристиките си. А какви са силните страни на бранда, които се прехвърлят върху всеки чифт обувки: 1) висококвалифицирана работна ръка, която отговаря за всеки милиметър от повърхността и вътрешната част на обувката; 2) търсенето и постигането на баланса между свободата на движение и защитата при екстремни изживявания и дейности; 3) еднаква устойчивост и безопасност както за алпиниста в планината, така и за градския човек, разхождащ се в парка; Технологията на изработка на Meindl обувките е строго диверсифицирана на множество подпроцеси, някои от които са механизирани, други - следват традиционното ръкотворство на изкусния майстор-занаятчия. Мотото на бранда е, че обувката е като втора кожа и задължително трябва да ни предпазва от суровите атмосферни условия. Благодарение на: мемори пяната, DiGAFix-системата за поддържане и защита на глезена, водонепропускливите материали като набук и естествена кожа и много други фактори. Meindl обувките и ботушите (вкл. трекинг ботушите) са наистина допълнителна втора защита за краката Ви. Езиците също са специфична и сертифицирана комбинация от перфорирана мрежеста пяна и 3D пяна, с което се осигурява непрекъснатата циркулация на въздух вътре в обувката - от пръстите до глезена и нагоре. Това Ви прави неподатливи нито на замръзване, нито на прегряване, а, както знаем, от температурната регулация на стъпалата зависи благоразположението на цялото тяло.

Трекинг обувките Meindl - максимален комфорт при покоряването и на най-трудните маршрути

Като цяло всички категории обувки Meindl - планински, апрески, трекинг се категоризират в зависимост от това до каква степен сте активна или екстремна личност. Можем да се натъкнем и на семпли сандали Meindl за ежедневно ползване, и на специализирана екипировка за авантюристично настроени мъже, жени и деца. Общото между почти всички модели е т.нар. Variofix 3 система. Variofix 3 System е онова, което осигурява максималния Ви комфорт при покоряването на върхове и хълмисти терени. В най-общи линии тази система служи за перфектното прилепване на ходилото до стелката, без да оставя празно пространство и да предизвиква умора на краката. В същото време глезените са здраво "препасани" от всички страни, за да не бъдат наранени или изкълчени, но остават все така подвижни. Системата позволява още да развивате висока скорост, както и да правите стъпки под различен ъгъл без да рискувате счупването на някоя кост или става.

Ботуши Meindl - най-добрата защита за краката Ви по време на планински преходи

Дамските и мъжките ботуши Meindl са "перлата в короната" в контекста на цялостното производство на бранда. И до днес те следват утвърдената система за категоризация, датираща от 1976 г., която Ви гарантира, че ще се спрете на най-подходящия чифт обувки. В зависимост от критериите, които са определящи покупката Ви, резултатите се филтрират и Ви насочват към перфектния модел за Вас. Ботушите Meindl се характеризират със здравина, устойчивост, здрава подплата, удобна подметка, поради което ще Ви бъдат верен спътник при планувани планински преходи, разходки на висока надморска височина в дъжд и сняг.

Често задавани въпроси относно обувки Meindl

Как да се грижим за обувки Meindl?

Поддръжката на обувките Meindl е сравнително лесна и освен това в описанието на всеки чифт обувки има упътване как да се погрижите за тях. В зависимост от материалите, вложени за изработката, можете да си набавите спрейове, боя за обувки и други.

Как да изберем подходящите за нас обувки Meindl?

Действително, гамата от предлагани модели е широка. Най-добрият начин да изберете точния модел за Вас е като разгледате всички категории и поместените в тях артикули. Със сигурност ще откриете онези обувки, които пасват идеално на стила Ви.

Нагоре
«
»