Кошница  (0)

MEXX

Активни филтри:

  • Производител:  MEXX
Изчисти всичко
Промоции
Нови

Mexx – не е само парфюм. Открийте богатата селекция от обувки на obuvki.bg

Mexx създава обувки за мъже, жени и деца. Моделите са елегантни и удобни и се вписват перфектно в съвременния лайфстайл на модерния човек. Дизайните в приглушени цветове като бяло, екрю, розово или пастелни комбинации от тях на бял фон позволяват комбинации за всеки повод. По-ярките предложения на обувки mexx са на разположение на тези, които искат да изразят себе си в смели цветове. Широко присъстват класиките черно и бяло. На дамите обувки mexx предлагат джапанки, Mexx дамски чехли, Mexx дамски сандали, еспадрили за комфортно лято и топлите месеци. За по-хладното време, налични са цяла палитра модерни и удобни сникърси, боти, туристически обувки. Моделите са съобразени с всеки повод - и по-лежерни моменти и тези, които изискват малко по-елегантни решения. Удобството е издигнато в култ, като съчетано с модерната адаптивна визия, брандът е отлично решение за всекидневен комфорт и стил. Не по-малко разнообразни и атрактивни са и предложенията за господата, както и детските модели. Mexx е за всички и символизира вечният комфорт и лежерен лайфстайл.

Обувки Mexx – сандали, сникърси и боти за мъже и жени

Универсалният градски шик на обувки Mexx е дискретен, но в същото време подчертаващ и запомнящ се. Той има свойството да се слива чудесно с всички ваши любими аутфити, с които покорявате ежедневието със стил. Като истински хамелеон отива на всичко и се вписва в различна обстановка. Предложенията на компанията и за дамите, и за господата са подчинени на тази концепция - комфорт, облечен в приглушен стил. Дори по-ярките предложения на обувки mexx, които са на разположение на по-смелите, са прецизно и точно дозирани. Озаряват визията и деня, без да оставят чувство за прекаленост. Тайната е в дизайнерските модели и точното прецизиране на детайлите, защото малкото – е повече и когато има баланс между дизайн, материал и цвят всичко е в хармония и цялостният ефект е повече от добър. Използвайте Mexx обувки таблица с размери, за да откриете точния номер за себе си.

Mexx дамски сникърси – удобни и стилни обувки, които да усмихнат деня ви

Mexx дамски сникърси са идеалното решение за комфортно ежедневие. Когато искате да се придвижвате удобно и бързо през всички предизвикателства, като при това сте обути със стил, вашето решение е обувки mexx. Моделите са съобразени с любимите ви аутфити и предлагат да си изберете и Mexx дамски сникърси за разходки и Mexx дамски сникърси, които можете да носите и с рокля в офис с по-лежерен етикет за облеклото. Еднакво актуални и за млади момичета и за дами в разцвета на своята красота, Mexx дамски сникърси канят да се обуете със стил. В приглушени или ярки цветове, в класическо бяло с луксозна визия или пък в черно за щипка елегантност и пикантност в повече, те са супер избор за всеки момент - защото когато си окрилен, денят ти е по-усмихнат и успешен. Добавете любими джинси или панталон, топ и чанта и сте готови за победи.

Mexx - Често задавани въпроси

Mexx – каква е тази компания?

Mexx е холандска лайфстайл компания, която създава дрехи, обувки и аксесоари за мъже, жени и деца. Символ е на свободолюбието, оптимизма и вдъхновението за съвременните хора, които искат да бъдат истински преди всичко.

Mexx – история на марката

През 1986 г. мъжкият бранд Moustache и дамският Emanuelle се сливат. Към първите им букви "М" и "Е" са добавени две "х" - знакът, символизиращ целувка. Резултатът е MEXX. Седалището на компанията е в Амстердам.

Нагоре
«
»