Кошница  (0)

Nelli Blu

Активни филтри:

  • Производител:  Nelli Blu
Изчисти всичко

Nelli Blu

Промоции
Нови

Обувки Nelli Blu – за деца, които обичат модата, и родителите им, които искат да бъдат стилни

Nelli Blu е компания, основана през 2013 г. от две сестри, Нели и Блу. Те са запалени по модата и децата и така те достигат до основната мисия на бранда си - да предоставят стилни обувки за деца, които обичат модата, но и да удовлетворяват желанията на техните родители, желаещи малчуганите им да бъдат стилни. Всички обувки Nelli Blu са проектирани с мисъл за най-новите тенденции, но също така имат акцент върху комфорта. Компанията предлага широка гама от стилове както за момчета, така и за момичета, от сандали до ботуши. Налични са и различни материали като кожа или велур, така че можете да намерите идеалната обувка за нуждите на вашето дете. Компанията е представена в много списания като Vogue, Elle, Harper's Bazaar, Glamour, Marie Claire и други, което успешно я поставя на световната детска сцена.

Зимни ботуши Nelli Blu – топли обувки за студ и лоши метеорологични условия

Компанията Nelli Blu е специализирана в производството на качествени зимни ботуши. Това, с което веднага можем да ги свържем, е топлината, която те създават около ходилата на нашите деца. Избирайки зимни ботуши Nelli Blu, вие ще сте сигурни в комфорта на малчуганите. Голяма част от тях са водонепропускливи, което ги прави подходящи дори и за най-лошите метеорологични условия. Гумената подметка на повечето модели ботуши и боти Nelli Blu създава изключително добро сцепление на ходилата дори при лед. Ако искате да предпазите детето си от травми, навяхвания и изкълчвания, причинени от падания, то тогава е добре да заложите на качествените обувки. Заедно с Nelli Blu можете да бъдете сигурни, че получавате най-доброто от световния пазар.

Детски обувки Nelli Blu – богат избор от обувки за най-добър комфорт на вашето дете

Nelli Blu е компания, специализирана в производството на детски обувки. Брандът предлага богат избор от обувки за най-добър и сигурен комфорт за ходилата на вашето дете. Сред техния каталог можете да откриете ботуши, сандали и маратонки за всички сезони и поводи. Nelli Blu детски обувки са сред най-желаните при малчуганите. Това е така, защото качеството на използваните материали през годините се е доказало и днес спокойно можем да твърдим, че техните модели издържат на всякакво натоварване. Сами знаем колко активни могат да бъдат децата. Ето защо е добре да оценяваме подобно качество сред обувките. Също така можем да открием и огромно разнообразие от цветове и модели, които да привлекат вниманието на нашите деца и това да бъде причината те да ги носят с най-голямо удоволствие.

Nelli Blu – често задавани въпроси

Nelli Blu – каква е тази компания?

Nelli Blu е специализирана компания, занимаваща се основно с производството на детски обувки. Сред най-големите предимства е наличието на огромна гама не само от модели и цветове, но и размери. Всички знаем колко трудно може да бъде да открием точната големина на обувките за нашите деца. Ето защо на помощ идва и Nelli Blu таблица с размери, благодарение на която бързо и лесно можете да прецените какво точно да закупите за вашите малчугани от онлайн магазина на obuvki.bg.

Nelli Blu – колко струват?

Истината е, че цената на моделите обувки Nelli Blu е крайно достъпна за всички потребители на пазара, а съотношението цена-качество е сред най-добрите в световен мащаб. В онлайн магазина на obuvki.bg можете сами да видите, че цените варират между 9.90 и 69.90 лева, в зависимост от това какъв точно модел търсите. Разбира се, в определени периоди имате възможността да се възползвате и от преференциални цени и условия, които българският представител предлага. Така ще бъдете сигурни, че взимате най-доброто финансово изгодно предложение за себе си и вашето дете.

Нагоре
«
»