Кошница  (0)

Pollini

Активни филтри:

  • Производител:  Pollini
Изчисти всичко
Промоции
Premium
Нови

Pollini - италианска мода за вас

Италианската марка Pollini е известна с производството на стилни обувки с изключително високо качество. Създадена е през 1953 г. в Сан Мауро Пасколи, малко градче във вътрешността на област Романя в Италия. Благодарение на присъствието на много майстори обущари, заради които марката е основана точно там, с течение на времето областта се превръща в истински обущарски район. За кратко време Pollini печели слава и известност и започва производство в промишлени мащаби, което ѝ отваря вратата към света на чантите. Успехът е потвърден с първите "тематични" колекции: най-важната е колекцията "Daytona", която със своите уникални ботуши с връзки и спортно-елегантни обувки има привилегията да бъде изложена в Музея на модата в Ню Йорк. По това време италианската марка Pollini произвежда много разнообразни модели обувки, които удовлетворяват конкретна категория купувачи. На по-късен етап започва създаването и на линия, насочена към младите и стилни момичета. Обувките Pollini и аксесоарите, които се изразработват под тази италианска марка, се отличават с особен демократичен и младежки дизайн.

Обувки Pollini - класически и елегантни или рокерски с характер?

В Pollini можете да откриете както класически и елегантни модели дамски обувки, така и характерни рокерски модели. В онлайн магазина на Obuvki.bg можете да откриете различни модели дамски обувки Pollini от естествена и изкуствена кожа, които ще допълнят всяка ваша елегантна визия, а различните модели дамски чанти Pollini ще ви придадат изисканост и неповторимост на всеки ваш тоалет. За удобството на краката ви всеки ден можете да изберете от разнообразието сникърси Pollini или ботуши Pollini. От италианската марка са се погрижили за вас и през лятото. Създали са красивите и удобни сандали Pollini, благодарение на които ще допълните както дневната, така и вечерната си визия, за да можете да им се радвате през целия сезон.

Чанти Pollini - модерни стилове с отличителен десен

Дамските чанти Pollini са истински хит сред младите дами. Те са с отличителни и запомнящи се десени. А размерите задоволяват всички предпочитания - малки и големи, за да можете да ги носите както на официални събития, така и в своето ежедневие. Освен класическa дамскa чанта Pollini можете да изберете и компактна раница, която да носите всеки ден със своите сникърси Pollini или стилните сандали Pollini.

Pollini - често задавани въпроси

Pollini - коя е тази компания?

Основана през 1953 като малка фирма за производство на обувки, днес всички продуктови линии на Pollini се предлагат не само в Италия, а и в множество държави по целия свят. Pollini e италианска марка, известна най-вече с производството на стилни обувки с изключително високо качество. Освен обувки компанията предлага и дамски чанти, раници, сникърси, сандали и други аксесоари, подходящи както за младите дами, така и за по-зрелите жени.

Обувки Pollini - как да изберем размера?

Когато купувате обувки онлайн, ви препоръчваме първо да очертаете и след това да измерите своето стъпало със сантиметър. Преди да определите правилния размер обаче ви съветваме да имате предвид, че краката се подуват през деня, за това по-добре направете измерването следобед или вечер. Тъй като стъпалата ни никога не са еднакво дълги, измерете и двете и към по-дългото добавете поне 0,5 см, за да сте сигурни, че ще поръчате правилния размер обувки. В таблицата с размерите в онлайн магазина, ще откриете точните описания на моделите.

Нагоре
«
»