Кошница  (0)

Rossignol

Активни филтри:

  • Производител:  Rossignol
Изчисти всичко
Промоции
Нови

Мъжки ски обувки Rossignol - гъвкаво ходене

Rossignol е една от най-популярните и авторитетни имена в ски индустрията. Ако обичате да карате ски извън границите на пистата, ще имате нужда от чифт ски обувки Rossignol с режим на разходка или с функция за поход. Ориентирани към нуждите на любителите на зимните спортове, Rossignol са вдъхновяващ спътник за преоткриватели на нови изживявания. Брандът предлага широка гама от мъжки ски обувки Rossignol с качествено представяне за скиори, насочени както за спускане, така и за гъвкаво ходенене. Моделите се характеризират с иновативни технологии адаптирани към снежните терени, дарявайки краката ви с много топлина, удобство и надеждност. Rossignol ботуши за ски и ходене разполагат с откопчаващ се маншет, който предоставя възможността за естествени движения. За дизайна на скелета, производителят залага на Generative Design Grid, който е с понижено тегло и гарантира перфектен пренос на силата както на пистата, така и извън нея, а вътрешният чорап е с изолация Thinsulate, която предоставя по-голяма топлина. Rossignol предлага всичките си модели ски обувки в тесни, средни и широки версии, което позволява повече възможности за прилягане.

Ски обувки Rossignol - безопасно забавление по пистите

Всички ски обувки Rossignol са създадени от хора отдадени на своята страст – ските. Основен приоритет в изработката и дизайна на всеки модел е изискването за сигурност и удобство по пистите. Създадени за забавление, асортиментът на Rossignol за ски ботуши е наистина голям. Производителят предлага различни гами, основавайки се на основните нужди на скиорите и най-вече тяхната безобосност. Ще откриете модели съответстващи на стила на каране и според ските, предоставяйки ви нужното ниво на защита и удобство, Проектирани с помощта на авангардни 3D технологии, базирани на Generative Design, подлежащи на непрестанни подобрения и иновации, дамски ски ботуши Rossignol и мъжки ски ботуши Rossignol са едни от най-предпочитаните модели, които ви гарантират комфорт и безопасност. Освен мъжки и дамски серии, Rossignol имат богата гама ски обувки и за юноши и деца. В Obuvki.bg може да намерите различни артикули на марката, подходящи за активни спортисти и за свободното време, съобразени с последните технологии и модерния дизайн.

Сноуборд обувки Rossignol - за начинаещи и професионалисти

Обувки за сноуборд Rossignol са не само удобни, но и ефективни. За максимално изживяване на пистата, в зависимост от модела сноуборд обувки Rossignol са изработени с иновативни технологии от най-ново поколение. Функции като Hybrid Instep Boa, която ви дава стабилна опора, анатомично формовани джобове на петата и глезените, известни като J-Bars, Dual - Layer Diecut Ortholite са малка част от характеристиките, които придават премиум комфорт за максимално изживяване на пистата, както за любители, така и професионалисти. За любителите на сноуборда ще откриете не само ботуши, но и сноуборди Rossignol както за начинаещи, така и за професионални скиори

Rossignol – често задавани въпроси

Ски обувки Rossignol - какъв размер да изберете?

Изборът на правилниия размер ски обувки е от съществено значение. Ски обувки Rossignol се измерват в Mondopoint, което е равно на дължината на сантиметъра на крака ви. Препоръчваме да използвате дължината на крака, за да намерите правилния размер за себе си.

Как да се грижим за сноуборд обувки Rossignol?

За да се наслаждавате на по-дълъг живот на вашите сноуборд обувки Rossignol е нужна и специална грижа. Съветваме след сноуборд, ако имате вътрешна обувка, да я отстранете, за да изсъхне, a външната част да се избърше с влажна кърпа.

Нагоре
«
»