Кошница  (0)
Бягайте заедно с нас!
Fresh Foam
Иновативна олекотена амортизираща пяна с висока устойчивост на деформация. Благодарение на структурата си тя осигурява мекота и защита на ставите по време на по-дълги тренировки.
ВИЖТЕ ПРОДУКТИТЕ
AHAR
Технология, базирана на издръжливи материали (специален вид каучук). Разположена е на стратегически места в подметката, за да увеличи издръжливостта и същевременно да запази лекотата на обувките.
ВИЖТЕ ПРОДУКТИТЕ
Boost System
Връщащата енергията пяна BOOST в междинната подметка подпомага приземяването и добавя енергия на всяка стъпка, а пружиниращата амортизация в предната част на стъпалото допринася за ускорението Ви.
ВИЖТЕ ПРОДУКТИТЕ
Vibram® Megagrip
Основани на подметки с грайфер, изработени от специална смес от устойчив на износване каучук. Гарантират отлично сцепление на обувките със земята.
ВИЖТЕ ПРОДУКТИТЕ
GEL
Основава се на специална подметка, която осигурява оптимална амортизация. Силиконовите елементи са разположени в чувствителните зони на междинната подметка за по-голяма функционалност.
ВИЖТЕ ПРОДУКТИТЕ
Bounce
Технология, създадена да използва енергията от амортизацията, за облекчаване на мускулното натоварване. Това ви позволява да тренирате по-дълго и да се радвате на по-ефективна тренировка.
ВИЖТЕ ПРОДУКТИТЕ
Dynamic Duomax
Допълнителен слой динамична пяна осигуряваща добра стабилизация на стъпалото, без да се губи енергия по време на бягане.
ВИЖТЕ ПРОДУКТИТЕ
Primeblue
Висококачествено влакно, изработено от 50% Parley Ocean Plastic - пластмаса, произведена от рециклирани пластмасови отпадъци, събрани от крайбрежните райони, за да се предотврати замърсяването на океаните.
ВИЖТЕ ПРОДУКТИТЕ
Нагоре
«
»