Кошница  (0)

Scotch & Soda

Активни филтри:

  • Производител:  Scotch & Soda
Изчисти всичко
Промоции
Нови

Scotch & Soda - обувки за спорт, разходка и работа

Scotch & Soda е холандска компания, основана през 2002 г. Сега те имат над 100 магазина в Холандия и повече от 50 магазина по целия свят. В България можете да закупите модели Scotch & Soda обувки от онлайн магазина на obuvki.bg. Тази холандска компания винаги е била фокусирана върху съчетаването на стил и комфорт с качествени материали, което е довело до техните иновативни продукти. Създават обувки за спорт, ходене и работа, които са изработени от висококачествени кожи и материи с акцент върху издръжливостта и комфорта.

Мокасини Scotch & Soda – двигателна свобода в кожена форма

Мокасините (лоуферите) са вид обувки, които са изработени от мека кожа. Имат много семпъл дизайн и се носят от хора, които искат красиво съчетание между комфорт и стил. Изборът на Scotch & Soda мокасини е изключително добър, тъй като продуктите са създадени по собствен дизайн на компанията. Произвеждат се повече от 25 години и се продават по целия свят. Компанията притежава собствени фабрики в Испания, Португалия, Италия, Франция, Германия, Малайзия и Индонезия, където се произвеждат любимите на всички лоуфъри. Мокасините не са предназначени само и единствено за жени, но също така има специални модели и за мъже! Мокасинът Scotch & Soda е много популярен сред хората, които пътуват много, защото може да се носи и без чорапи, например през лятото, когато имаме нужда от нещо свежо за ходилата ни. Мокасините първоначално са били носени от хора, които са искали комфорт и стил, докато са в движение, без да носят твърда обувка. Впоследствие стават популярни също и Scotch & Soda джапанки, които лесно могат да бъдат разпознати, благодарение на невероятното усещане, което носят заедно със себе си.

Маратонки Scotch & Soda - изберете своя модел

Разнообразието от Scotch & Soda маратонки е огромно, тъй като се предлагат в много стилове и цветове. Подходящи си както за спортуване, така и ако сте решили да прекарате малко време навън сред природата през уикенда. Тези обувки са удобни и издръжливи. Те имат идеално прилягане, което няма да се размести дори при най-енергична дейност. Ако търсите обувка, която е удобна, надеждна и лесна за носене, изберете маратонки Scotch & Soda. Тези модели са известни със своя стилен и вечен дизайн. Компанията има широка гама от маратонки, от които да избирате, включително класическите модели като „Marlboro“ и „Breeze“, както и по-модерни стилове като „Nelson“ и „Chesterfield“. Scotch & Soda е известен и със сътрудничеството си с други марки, като Lacoste и Levi's в произвоството на лимитирани серии.

Scotch & Soda - често задавани въпроси

Обувки Scotch & Soda – кои да избера?

Изборът на вашите обувки зависи от редица фактори, например през кой сезон ще ги носите, от какви материи искате да бъдат направени, какъв точно модел търсите и на какъв цвят желаете да се спрете. Така например, ако търсите обувки за лятото, ви препоръчваме да изберете Scotch & Soda сандали, с които ходилата ви ще се чувстват проветрени през цялото време. От друга страна е добре да се огледате за ботуши или кубинки през зимата. Не забравяйте за изберете и правилния размер, за да може комфортът ви да бъде максимален.

Как да се грижим за маратонките си Scotch & Soda?

За да премахнете замърсяванията и петна от тях, използвайте влажна кърпа или гъба, за да почистите повърхността на обувките си. Внимавайте да не търкате твърде силно, тъй като това може да повреди материала. Най-добре е да използвате леко влажна кърпа, за да не пресушите обувките си и да изглеждат нови за по-дълго! Използвайте препарати на водна основа за общо почистване и винаги се уверявайте, че обувките ви са напълно сухи, преди да ги приберете.

Нагоре
«
»