Кошница  (0)

Sorel

Активни филтри:

  • Производител:  Sorel
Изчисти всичко
Промоции

Sorel - канадска марка с дългогодишен опит

Основана още през 1962 г. в Канада, марката Sorel се отличава с производството на висококачествени обувки за всеки сезон. Още преди 60 години, компанията стартира с производството на ботуши, изработени в оригинален дизайн, който да гарантира максимална защита на краката от студ и сняг при най-екстремни условия. Днес Sorel се е превърнала в марка, посветена както на функционалността на обувките, така и на водещите модни тенденции. Специализирани в производството на зимни ботуши, Sorel са сред предпочитаните марки на любителите на зимни спортове и занимания на открито през студените дни. Ако пък търсите идеалните топли домашни пантофи, моделите на Sorel със сигурност ще оправдаят очакванията ви.

Sorel - синоним на функционалност и удобство

През последните години, модните тенденции залагат на функционалността и удобството повече от всякога. Повлияни от лежерния стил, наложен от месеците прекарани под домашна карантина, дизайнерите изработват колекциите си на база на нуждите на клиентите. Sorel е марка, която винаги се е отличавала със своята функционалност. Ако търсите обувки, които да са удобни и да гарантират комфорта на краката ви дори при най-екстремните температурни условия, то тогава Sorel със сигурност е правилния избор. Изработени от първокласни материали и с дизайн, съобразен с естествената форма на стъпалото, обувките Sorel са подходящи, дори за най-капризните крака. Обувките Sorel са идеални за всекидневно носене, а изборът на модели както на мъжки и женски модели, така и за деца е богат.

Дамски обувки Sorel - отлична топлина и защита на краката през зимата

Кой по-добре от канадците знае как да правят топли обувки за зимата. Със своя многогодишен опит, Sorel използват висококачествени термоизолиращи материали във вътрешността на обувката, които да поддържат краката топли и сухи, дори при екстремно студено време. Подметките са гравирани и подходящи за ходене върху сняг и лед и не позволяват на снега да влиза в обувките. Апреските Sorel, в разнообразни цветове и модели, са идеалният избор за почитателите на зимните спортове и разходките в снега. Те са удобни и топли, стягат се по крака и не позволяват на снега да мокри краката ви.

Обувки Sorel - често задавани въпроси

Какви обувки Sorel са подходящи за зимата?

Sorel са специализирани в изработката на зимни ботуши, които да пазят краката топли при екстремно ниски температури. Най-популярните модели зимни ботуши Sorel са моделите Explorer, Newbie, Joan of Arctic, Glacier, които са подходящи за занимания на открито през зимния сезон. По-ежедневни модели са Slimpack и Glacy, но дори да попаднете в дълбока преспа сняг, с тези модели краката ви ще останат сухи и топли.

Какъв размер обувки Sorel да изберем?

В сайта на Sorel може да намерите списък с размерите на обувките по американски, европейски и британски стандарт, както и сантиметрите на подметката за всеки размер. Имайте предвид, че обувките се изработват от кожа, която се разтяга и се напасва на крака. Тъй като обувките Sorel имат специално оплътнение, не е нужно да се носят с особено дебели чорапи, така че не трябва да купувате размер по-голям от този, който обикновено носите.

Нагоре
«
»