Кошница  (0)

Дамски чанти

Ежедневен придружител на жената или с други думи - модерна дамска чанта

Дамски чанти

Чанта – задължително допълнение към всеки стил

От много години насам, чантата е неизменна част от дамския гардероб. Нейната мисия е да побере всички аксесоари, които една дама трябва да носи винаги със себе си, като например: портфейл, мобилен телефон, козметикa, ключове и др. Избирайки дамска чанта, жените обръщат внимание най-вече на нейния размер и дизайн. В нашия онлайн магазин можете да откриете чанта за всеки повод - както малка вечерна чанта, така и по-голяма ежедневна чанта, раница, чанта тип торба, чанта през рамо и други. Предлагаме малки и големи чанти от добре познати полски и чуждестранни марки като: Ochnik, Wittchen, Monnari, Guess, Armani Jeans, Verde и много други.

Практична малка чанта или голяма чанта тип торба?

Чантата е идеално допълнение към всеки стил. В нашия онлайн магазин ще откриете много такива допълнения с различно предназначение. Малката чанта стои идеално в съчетание с вечерна рокля, чантата през рамо ще побере всичките неща, които са Ви необходими, когато отивате на работа, а чантата тип торба ще Ви бъде от полза, когато пазарувате. Изборът на идеалния модел дамска чанта зависи от предпочитанията на купувача. Едно нещо обаче е сигурно - всяка жена би желала чанта ѝ да бъде оригинална и в крак с модата. Предлаганите от нас модели са произведени съобразно най-новите модни тенденции и са изработени от най-висококачествени материали, които правят чантите устойчиви на неблагоприятни метеорологични условия и щети.

Промоции
Premium
Нови

Дамски чанти за много случаи

Представяте ли си някаква дамска стилизация без дамска чанта? Ние също не можем да си го представим! Този аксесоар от векове е неразделна част от дамската стилизация в цял свят. Дамските чанти са спечелили сърцата на дамите със своята практичност. Там ще се побере всичко необходимо: портфейл, телефон, ключове, книга, календар, козметичен несесер, документи… Затова жените не се разделят с нея – независимо от това дали отиват на работа, на училище, на среща с приятели, на парти или на среща с любим човек. Големината и дизайнът на чантата трябва да се изберат за дадения случай. Ако Ви очаква пищно парти, обърнете внимание на вечерните чанти, които се отличават с малък размер и декоративен дизайн. Дамите, за които пространството е най-ценно, трябва да избират чанти от тип торба или от тип shopper. Предпочитате да разчитате на по-малък размер? Чантите от типа на плик чантите са вариантът за Вас. Дамските куфарчета със сигурност ще се харесат на жените, за които интересният дизайн има значение.

Чанти за специални задачи

Един от елементите на тоалета на булката е дамската чанта. Обикновено е бяла, бежова, светлосиня или нежно розова, тази чанта е малка и елегантна, за да се впише в специалната стилизация. По време на почивка или на море задължително изберете плажна чанта, в която ще поместите всички аксесоари, необходими за слънчеви бани. Предпочитате спортен стил? В obuvki.bg ще намерите също така оригинални и удобни раници в женствен стил. Те ще представляват оригинална алтернатива за чантите. За бизнесдамата обаче ще бъде необходимо дамско куфарче, което ще улесни организацията и съхранението на документи. Дамски чанти от марки като Ochnik, Wittchen, Monnari, Guess и Armani Jeans са съчетание от практичност и атрактивен дизайн. Кожените чанти заемат специално място тук. Благодарение на използването на този винаги модерен материал, аксесоарите изглеждат изключително изискано и имат висококачествена изработка. Подходящи за всеки случай!

дамски чанти
Нагоре
«
»